Alko Bistro

Arkadiankatu 2, Helsinki

Bistron lounas 10.-14.11.2025

MAANANTAI

Liha-pekoni-mallaspyöryköitä, tummaa rosmariinikastiketta (L, So, Pä) ja kermaperunoita (L, G, So, Pä)
Porkkanaohukaisia (L, So, Pä) ja feta-majoneesia (L, G, So, Pä)
Paahdettua palsternakkasosekeittoa (L, G, So, Pä)

TIISTAI

Kievin kanaa (L, So, Pä), paahdettua perunaa (Veg, G, So, Pä) ja sitruuna-aiolia (M, G, So, Pä)
Paahdettua härkistä ja kasviksia (Veg, G, So, Pä)
Porkkana-inkiväärisosekeittoa (L, G, So, Pä)
Päivän salaatti

KESKIVIIKKO

Kebabia (M, G, Pä), valkosipulijogurttia (L, G, So, Pä) ja riisiä (Veg, G, So, Pä)
Seitan-vebabia (Veg, Pä) ja Görans kebabkastiketta (Veg, G, So, Pä)
Perinteistä pinaattikeittoa ja keitettyjä kananmunia (L, G, So, Pä)
Päivän salaatti

TORSTAI

Karjalanpaistia (L, G, So, Pä) ja höyrytettyä perunaa (Veg, G, So, Pä)
Punajuuripyöryköitä (Veg, G, So, Pä) ja piparjuuricreme (L, G, So, Pä)
Tuorehernesosekeittoa (L, G, So, Pä)
Päivän salaatti

PERJANTAI

Lasagnea (L, So, Pä)
Kasvisuunipastaa (Veg, So, Pä) ja vegaanista ”parmesaania” (Veg, G, So)
Tryffelillä maustettua kukkakaalisosekeittoa (L, G, So, Pä)